6. kolo

17.10.2021 21:49

V šestém kole pražských soutěží dokázaly tři týmy naplno bodovat, dvěma týmům utkání na kuželně Žižkově nevyšla.

Áčko vyjelo ke svému utkání do Kobylis, kde domácí tým dokonale zaskočili a ač výkony nebyly takové, na jaké jsme u našich borců zvyklí, na vítězství a zisk dvou bodů to stačilo.

Jedním z družstev, které v tomto kole nebodovalo, bylo Béčko, které sehrálo utkání na Žižkově proti vysokoškolákům z ČVUT. Domácí předvedli výkony na které naši borci nedokázali najít odpověď a nebýt jednoho mírného zaváhání domacího, odnesli by si naši kanára.

Céčko sehrálo v tomto týdnu dvě utkání, jednu předehrávku osmého kola a jedno řádné utkání kola šestého. V tom, které se týkalo aktuálního kola hostili na domácí dráze v Rudné tým Slavie B. Utkání vypadalo zajímavě a poměrně vyrovnaně, ale v páté dvojici náš tým překlopil vedení na svojí stranu poměrně značným rozdílem, a když hostům nedorazil dotahovák, bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Dva body získal náš tým.

Déčko bylo tím druhým týmem, kterému se na Žižkově bodově nedařilo. Tam sehráli utkání proti Slavoji E, se kterým to bylo utkání po čtyřech dvojicích vyrovnané, ale závěr vyšel podstatně lépe domácím, což mělo za následek, že náš tým odjel domů bez bodů.

Éčko, které hostilo doma tým Rapid B, nevstoupilo do utkání nejlépe a po prvních dvou hráčích vedli hosté. Od třetího hráče již ale naši borci ve svých duelech vítězili a nakonec jednoznačným rozdílem získalo dva body, které znamenají posun v tabulce na 4. příčku.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode