12. kolo

25.11.2019 11:19

Ve 12. kole skončila rekordní vítězná šňůra Áčka :( Zbylé tři týmy ve svých utkáních uspěly.

Až ve 12. kole přišla první prohra týmu A. Rekordní vítěznou sérii ukončil našemu družstvu tým Admiry A na své domácí dráze. Naši borci na místní dráhu nedokázali najít správný recept a v nejhorším výkonu sezóny dobře hrajícím domácím jednoznačně podlehli. I přesto však bez ohledu na výsledky závěrečného kola podzimu náš tým přezimuje na vedoucí pozici PPI.

Béčko, které doma hostilo tým Konstruktivy C zabralo a ač výkony nebyly úplně ideální, hostující hráči na tom byli ještě o něco hůře a tak náš tým po delší odmlce opět zvítězil. Ani to však zatím týmu nepomohlo odpoutat se ze sestupového pásma a nadále nám v tabulce patří předposlední příčka.

Céčko, které doma hostilo tým Uhelných skladů C mělo opět výborný vstup do utkání a po dvou hráčích vypracovaný velice slušný náskok. Bohužel však zbylí čtyři hráči svým soupeřům podlehli, naštěstí však rozdíl v celkovém náhozu udrželi na své straně a tak se zrodila remíza, díky které stále držíme slušnou 8. příčku v celkovém hodnocení.

Déčko čeká již jen odložené "derby" s Éčkem, které bude sehráno tento pátek a tak mělo uplynulý týden volno.

Éčko na nastávající derby ladilo formu v dohrávaném utkání ve Vršovicích. Svého hostitele náš tým dokázal zaskočit a ač výkony nebyly odpovídající kvalitě našich borců na domácí to tentokrát stačilo a tak si tým odváží důležité dva body, díky kterým se v tabulce posouvá na 7. příčku v celkovém hodnocení.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode