13. kolo + dohrávky

19.12.2019 14:25

Do posledního kola podzimní části zasáhly již jen tři týmy, v PPIV bylo již dohráno.

Áčko, které hostilo doma tým Slavoje uspělo ve vyrovnaném utkání i přes soupeřovo nasazení dvou posil z interligových vod :) Naši borci předváděli vyrovnané výkony a dovedli utkání k vítěznému konci, kterým potvrdili vedoucí pozici v tabulce PPI.

Béčko, které vyjelo k poslednímu utkání na Uhelné sklady bojovalo v utkání s místním Béčkem o to, kdo přezimuje na poslední příčce tabulky. Bohužel naši borci se s místní dráhou nedokázali zžít a utrpěli debakl v podobě "kanára" a rozdílu skoro 300 kuželek :( V tabulce tak přezimují na poslední příčce a do jarní části budou muset nabrat nových sil, aby se ode dna co nejdříve odpoutali. 

Céčko, které vyjelo k utkání do Kobylis, využilo služeb dvou náhradníků a svého hostitele dokonale zaskočilo. Po slušných výkonech dokázali naši borci vybojovat vítězství a důležité dva body, které zaručují přezimování v klidných vodách uprostřed tabulky.

 

V dohrávce 6. kola vyjelo Áčko na kuželnu Uhelných skladů, kde s místním Áčkem sehrálo zcela vyrovnanou partii. Ač výkony našich borců byli nižší než jsme byli v průběhu sezóny zvyklí, stačilo nakonec ve čtyřech soubojích na vítězství a tím celkovou dělbu bodů za remízu. Finální náskok na čele tabulky tak po podzimu činí 5 bodů před nejbližšími pronásledovateli, týmu Astry ZM.

V dohrávce 5. kola proběhlo "rudenské derby" mezi týmy D a E. Vysoká prestiž tohoto utkání byla doložena zlepšenými výkony všech zúčastněných, kteří si hodili sezónní maxima. Trochu překvapivým vítězem derby se stal nováček, tým E, který se díky tomuto vítězství vyhoupl v tabulce na 5. příčku. Po rozpačitém úvodu sezóny tak má tento tým soutěž před jarní částí poměrně slušně rozehranou. Naopak prohrou přišel tým D o možnost vyhoupnout se do čela skupiny a podzimní část tak zakončí na 2. příčce se ztrátou pouhého bodu na vedoucí tým Sparta C.

 

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode