15. kolo

20.01.2020 14:59

Druhé jarní kolo, celkově 15., je za námi a do bojů zasáhlo všech pět týmů s úspěšností 3:2 (vítězství:porážky).

Áčko bylo v tomto kole hostujícím týmem v Rudenském derby proti Béčku. Jako hosté se však tým netvářil a předvedl velice pěkné výkony, které dali zcela jasně najevo, kdo je momentálně králem :) Až v poslední dvojici domácí Béčko zachránilo alespoň čestný půl bod, kterým odvrátili kanára. Áčko tak nadále vévodí skupině PPI, zatímco Béčko tabulku uzavírá a bohužel začíná reálně hrozit sestup do nižší skupiny.

Céčko, které hostilo doma Slavii B vyrovnalo své dosavadní domácí maximum celkovým výkonem 2401 a díky dobře postavené sestavě dokázalo svého soupeře bodově těsně porazit, když na dílčí body utkání skončilo 3:3 a o vítězství našich rozhodl vyšší nához kuželek.

Déčko, které vyjelo k utkání na ne příliš oblíbenou kuželnu do Vršovic, k utkání s místním Déčkem, dokázalo svého soupeře dokonale zaskočit a i přes slabší výkony to na domácí stačilo a po zásluze si tak náš tým odváží dva body do Rudné a i nadále drží druhou příčku v tabulce.

Éčko, které vyjelo k utkání na Žižkov, poměřit síly se Spartou C na svého hostitele nestačilo, ač si mnozí naši hráči na místní dráze hodili letošní maximum, na lépe hrající domácí nestačili a domů tak odjeli bez bodů. V tabulce nám tak patří 8. příčka.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode