18. kolo

18.02.2019 09:16

2 utkání s účastí tři týmů byla sehrána v tomto kole z pohledu Rudenských hráčů. Utkání Céčka bylo již předehráno.

V "derby" se utkali domácí Béčko a hostující Áčko. Ač z pohledu výkonosti se očekávalo vítězství Áčka a také tým hnala motivace pomstit podzimní porážku, Béčko hrající nad propastí sestupu se předpokladům vzepřelo a od začátku šlo za vítězstvím a body z domácího utkání. Ač byl průběh vyrovaný a rozhodovali detaily, přesto i druhé vzájemné utkání letošní sezóny vyznělo lépe pro Béčko. Áčko se i přes tuto ztrátu drží v poklidných vodách ve středu tabulky zatímco Béčko poskočilo o skóre na pozici dvanáctou, těsně nad sestupové pásmo.

Céčko své utkání 18.kola předehrálo již před dvěma týdny, kdy doma děvčata hostily tým US C. Po vyrovnaných výkonech našich hráček skončilo utkání zcela jednoznačným vítězstvím v poměru 7:1.

Déčko, které vyjelo k utkání na Meteor předvedlo na místní dráze jeden ze svých nejlepších letošních výkonů, bohužel na o něco lépe hrající domácí ani to nestačilo a k zisku bodů to nevedlo. Ve venkovních utkáních se zatím našim body sbírat nedaří, alespoň však doma bodují naplno a stále drží naději na zakončení sezóny v horních patrech tabulky. 

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

 

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode