2. kolo

16.09.2019 11:15

Do druhého kola Pražských soutěží již zasáhlo všech pět týmů. Úspěch však zaznamenaly pouze dvě družstva.

Áčko, které hostilo v rudenském derby Béčko nezachytilo začátek utkání a brzy prohrávalo. Nicméně od poloviny utkání se "hostujícím" hráčům nevedlo dle představ a tak nakonec Rudné vládne pro podzimní část tým A.

Céčko, které vyjelo k utkání na Slavii poměřilo síly s místním Béčkem. Utkání bylo poměrně vyrovnané a především zásluhou osobáku jednoho z domácích hráčů zůstaly oba body domácím. Náš tým tak zatím letos ještě nebodoval, nicméně každým zápasem své výkony zlepšuje, což je příslibem do další části soutěže a body se jistě dostaví :)

Déčko, které do soutěží vstoupilo až ve druhém kole hostilo doma tým z Vršovic. Delší odpočinek našim svědčil a hráči předvedli pěkné výkony, díky kterým si zajistili hned ve svém úvodním utkání plný bodový zisk.

Éčko, které doma hostilo tým Sparty sehrálo vyrovnané utkání, ve kterém však domácí dráha nebyla vůbec výhodou. Svému soupeři těsně podlehlo a tak stejně jako týmy B a C zatím letos nepoznalo chuť vítězství. Vzhledem k nově sestavenému týmu však není třeba zoufat, výkonost jistě poroste a nějaké vítězství přijde co nevidět :)

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode