20. kolo

06.03.2019 15:54

20. kolo bylo z pohledu našich týmů nadmíru úspěšné, když všechna 4 družstva svá utkání dovedla k vítězství.

Áčko, které vyjelo na kuželnu Uhelných skladů opět předvedlo vyrovnané a solidní výkony, kterými domácí dokonale zaskočili a po zásluze si tak odvezli dva body. V jarní části hraje tým ve skvělé formě a dobré pohodě, když pouze v jednom případě zaznamenalo porážku. Ve zbylých šesti utkáních vždy naši borci bodovali a momentálně jim v tabulce patří 5. místo o skóre za posledním soupeřem.

Béčko, které řeší záchranářské problémy hostilo na domácí kuželně tým Žižkov B. Ač se očekával tuhý boj o každou kuželku, soupeři na naši dráhu tentokrát nenašli ten správný recept a když k tomu náš tým předvedl nejvyšší domácí nához sezóny, připsali si naši borci veledůležité dva body a posun v tabulce z poslední na předposlední příčku. Stále je ve zbytku sezóny o co hrát, nejbližší soupeři ohrožení sestupem v tomto kole rovněž zaváhali a tak ztráta našeho týmu na záchranu zatím činí pouhé dva body.

Céčko v tomto kole hostilo na domácí dráze tým Slavia C a ač do sestavy zařadila děvčata dva dorostence, dokázal tým celkem jednoznačně zvítězit když předvedl také nejlepší domácí výkon jara blížící se 2400...

V dohrávce 19. kola vyjela děvčata na kuželnu Konstruktivy, kde výkony byly ještě lepší než v domácím utkání, ale na dobře hrající domácí to tentokrát bohužel nestačilo a domů tak odjela bez bodů. V tabulce se nic nemění a děvčata zůstávají na 5. pozici.

Déčko, které vyjelo k utkání na Union po delší době dokázalo přivézt z venkovního utkání dva body za vítězství. Ač místní dráha nedovolila našim borcům předvést oslnivé výkony, domácí měli ještě větší potíže a tak dva body putují k nám. Bohužel dvě kola před koncem ani toto vítězství neudrželo už ani teoretické naděje na postup o skupinu výše a náš tým tak sezónu zřejmě zakonční na hezkém 5., případně 4. místě.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode