21. kolo

11.03.2019 11:42

V dalším kole Pražských soutěží byla naše družstva úspěšná pouze z poloviny a to ta, která hrála doma.

Áčko, které hostilo doma Popovice potvrdilo jarní dobrou formu a i v dalším utkání naplno bodovalo. Vítězství se nerodilo hladce a výkony našich hráčů nebyly "ligové", nakonec 3 kuželky rozhodly o tom, že oba body zůstaly doma. V celkovém hodnocení to znamená postup na krásnou 4. příčku.

Béčko bohužel formu na jaře nechytilo a opět na hrišti soupeře nebodovalo, což znamená v celkovém hodnocení pokles na poslední pozici. V tomto kole naši borci zavítali na kuželnu Zahradního města, kde ač výkony nebyly špatné, na dobře hrající domácí to nestačilo.

Céčko, které vyjelo na Uhelné sklady, poměřilo síly s místním Déčkem. Bohužel tato kuželna našim děvčatům vůbec nesvědčí a výkony i celkový nához tomu odpovídaly. Holky tak zcela jednoznačně svému soupeři podlehly a v tabulce klesly na průběžnou 6. příčku.

Déčko hostilo v posledním domácím utkání tým Rapid B. Pohostinnost nechali naši borci stranou a se svým soupeřem se vůbec nemazlili a když se hosté nedokázali s naší dráhou sžít, nadělili jim naši borci na cestu domů nepopulárního "kanára". Touto výhrou si upevnil náš tým 5. příčku a v posledním kole je ještě teoretická šance na postup až na 3. pozici, záleží to však na mnoha okolnostech a tak i pátá pozice bude brána jako úspěch a sezóna bude moct být považována za úspěšnou.

Podrobnosti z jednotlivých utkání v sekci "Statistika družstev"

Zpět

Vyhledávání

Sokol Rudná © 2009-2021 Všechna práva vyhrazena. ( Tento web byl spuštěn 13.7.2009)

Vytvořeno službou Webnode